1numara.org
TikTok Beğeni Hilesi

GittiGidiyor kapandı! Peki şimdi ne olacak?

21 yıldır hizmet veren ve ülkenin önde gelen ticaret sitelerinden olan GittiGidiyor son yaptığı açıklamalarda hizmetlerine son verdiğini açıkladı. Türkiyenin en büyük ticaret şirketlerinden olan Gittigidiyor eBay yönetiminde olan bir şirketti.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan GittiGidiyor, Türkiyede e-ticaretin gelişmesine öncülük eden bir platformdur. Şirket eBay çatısı altında olsalarda; eBay tarafından baskıya uğratılmamış ve bağımsız bir şirket olarak devam etmiştir. Serkan Borançılı, Burak Divanlıoğlu ve Tolga Kabataş tarafından 2001 yılında, İstanbul’da kurulan şirket alıcı ile satıcıyı buluşturmayı hedeflemiştir.

Fakat eBay’in Türkiye’de süregelen rekabet dinamikleri doğrultusunda aldığı kararla. faaliyetlerini sonlandırmaya başlamıştır. Bu süreçte önceliğinin iş arkadaşları, alıcılar ve satıcılar olduğunu belirten şirket 20 Haziran itibaren yeni ürün listelemeye kapatıldı. Fakat site üzerindeki “Hesabım” bölümü, tüm alıcı ve satıcılarımızın tamamlanmamış işlemleri için 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak. Müşteri hizmetlerinin 30 Haziran’a kadar devam edeceğini de açıklamış bulunmaktadırlar.

Peki şimdi ne olucak?

Sizin için sıkça sorulan soruları derledik.

Bugün itibari ile satıcıya nasıl ulaşacağım?

Satın aldığınız ürün/ürünlerle ilgili 5 Eylül 2022 tarihine kadar satıcınızla “hesabım” bölümü üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Aldığım ürünün iadesini nasıl yaparım?

İptal ve iade işlemlerinizi, 5 Eylül 2022 tarihine kadar “hesabım” bölümü üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Satın aldığım ve henüz kargolanmayan ürünlerimin iptalini nasıl yapabilirim?

Ürün iptal ve iadelerinizi 5 Eylül 2022 tarihine kadar, “hesabım” bölümü üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Henüz kargolamadığım ürünleri göndermek istiyorum. Süreç nasıl devam edecek?

Siparişi verilen ürünlerin kargo gönderimlerini 18 Temmuz 2022 tarihine kadar tamamlamanızı rica ederiz.

Kargoladığım ve alıcıya teslim edilen ürünlerim alıcıya teslim edildikten sonra süreç nasıl işleyecek?

Siparişlerle ilgili tüm işlemlerinizi 5 Eylül 2022 tarihine kadar “hesabım” sayfanız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kişisel bilgilerim/şirketimle ilgili bilgiler sistemden silinecek mi? Farklı amaçlar için kullanılması söz konusu olur mu? Veri güvenliği nasıl sağlanacak?

Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında, verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması durumunda kişisel veriler silinir ve anonim hale getirilir.

Son yazımız ilginizi çekebilir;”İşte PS Plus’ın yeni abonelik seçenekleri! Fiyatlar şaşırtıcı.” Tıklayarak okuyabilirsiniz

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz!

Yorum yapın