1numara.org
TikTok Beğeni Hilesi

Los Angeles Seyahati ve 48 Saat!

Güneşli Birgül pırıl pırıl bir havada Okyanus kumsalında dolaşırken keşfetmek bir başka güzel bu şehri. Los Angeles Hollywood’un ürünüyle akıllara işlenmiş bir şehir. Ancak Hollywood’u film endüstrisi ünlüler dışında sanat ve mutfağıyla da akıllarda unutulmaz iz bırakmıştır. LACMA, Getty Museum, MOCA ve Broad gibi modern sanat müzeleri ve birçok galerisi ile ilham veren türden bir şehir. Sabah için ilk durak bir kahvaltı mekanı olmalı. Los Angeles’ta Beverly Hills tarafında film dizi ve reality Show yıldızlarından biri veya birkaçıyla karşılaşma olasınız çok yüksek. Ünlüler şehri olarak bilinen Los Angeles’ta ünlülerin uğrak mekanı olan Urth Caffe’ye uğranabilir. Buranın aşırı kapsamlı kahvaltısını söyleyerek kendinizi şehri keşfetmeye hazır hissedebilirsiniz. İyi bir dinlenme, iyi bir keşif için oldukça iyi olacak.

Meşhur Instagram Fotoğraflarından Pembe Duvar

Los Angeles Gezisi

Los Angeles’ta çekilen Instagram fotoğraflarının olmazsa olmazı Melrose Bulvarı’ndaki pembe duvar olacak. Buranın önünde renkli fotoğraflar çekerek bir yenisini siz de ekleyebilirsiniz. İkonik bir öğle yemeği molası verebilirsiniz. Beverly Hills bölgesinde bulunan Rodeo Drive hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir. Hollywood filmlerinden bu yana zihnimize mıh gibi işlemiştir adeta. Los Angeles’ta Downtown denilen bölgesi sokaklardaki evsizlere dikkat çekse de dikkat çeken bir özelliği daha var. O da dünyanın en güzel kitapçılarından The Last Bookstore’un olmasıdır. Burada çeşit çeşit, ikinci el ve birinci el binlerce kitap bulunuyor. Kitapları alıp inceleyebileceğiniz bir sürü oturma noktası daha bu kitapçıda sağlanıyor. Üstelik kitapçığı 2000 metrekareden oluşuyor.

Los Angeles Gezisinde Griffith Observatory’de Güneşi Batırmak

La La Land filminden Aşina olunan Griffith Observatory’den dağlardaki ikonik Hollywood tabelasını görebilirsiniz. Üstelik buradan kuş bakışı olarak Los Angeles’ı izleyebilirsiniz. Ayrıca gözlemevini içindeki dev planetariumda yıldızları da izlemeniz mümkün. Gün sonunu güzel bir akşam yemeği yemek için Gjelina’da taçlandırmalısınız. Son zamanların en popüler restoranında rezervasyonsuz giriş için oldukça uzun beklemelisiniz. Bu mekan pizzaları ve başlangıç olarak farklı sebze yemekleri ile öne çıkmaktadır. Burada da birçok ünlüyü görmeniz son derece güzel ve mümkün.

Bir önceki yazımız ilginizi çekebilir :

“Rize’de Şifalı Su Zehirli Çıktı !” Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın