1numara.org
TikTok Beğeni Hilesi

İnternetten Para Kazanma Yolları: MarketAgent İle Anket Doldurarak Para Kazanmak!

MarketAgent ile para kazanmayı öğrenerek, internetten para kazanma alternatiflerinize bir yenisini daha ekleyebilirsiniz. Birçok online para kazanma yolları vardır. Bunların arasında en popüler olanlardan biri de MarketAgent ile para kazanmaktır. Şimdi sizlere MarketAgent uygulaması ve internet sitesinden nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağız.

İnternetten para kazanma ve evde ek gelir oluşturmak isteyen insanların sayısı gittikçe artmaktadır. İnternetten nasıl para kazanılır? Online para kazanma yöntemleri nedir? Bu yazımızda MarketAgent ile para kazanma işlemini anlatarak yapacağız.

İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

Marketagent ile para kazanma yöntemlerini öğrenerek internetten para kazanabilir ve evinizde ek gelir oluşturabilirsiniz. Bir işte çalışırken bile ek gelir olarak internetten para kazanma yollarını neredeyse herkes araştırıyor. Bizde bu yazımızda sizlere MarketAgent ile internetten para kazanma yollarını anlatıyoruz.

MarketAgent Nedir? Nasıl Para Kazanılır?

İnternetten Para Kazanma Yolları MarketAgent İle Anket Doldurarak Para Kazanmak!

Marketagent, kullanıcılara pazar araştırması anketlerine katılarak ekstra para kazanma fırsatı veren bir platformdur.

MarketAgent ile mobil uygulamadan, internet sitesinden veya sadece e-posta üzerinden gönderilen anketleri doldurarak para kanabilirsiniz. Almanya merkezli olan MarketAgent şirketi ile kullanıcılar yıllardır para kazanabilmektedir. İnternet sitelerinde Türkçe dil seçeneği mevcuttur.

Nasıl Üye Olabilirim?

Marketagent nasıl üye olurum? Aşağıda bulunan linke tıklayarak MarketAgent’e üye olabililirsiniz. Üye olurken kişisel bilgilerinizi doğru girmelisiniz. Nedeni ise anketlerin kişisel bilgilerinize göre gönderilmesidir. İlk girdiğiniz kişisel bilgileriniz ile yeni ankete başlarken ki verdiğiniz kişisel bilgileriniz uyuşmazsa ankete kabul edilmiyorsunuz. Her anketin süreleri ve alacağınız ücretler değişiklik göstermektedir.

Üye olmak için Tıklayınız!

MarketAgent İle Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?

Marketagent size kayıt işleminiz sırasında verdiğiniz bilgilerle eşleşen anketler verir, her yeni, mevcut anket için bir e-posta daveti alırsınız. Eriştiğiniz anketlerin miktarı esas olarak ülkenize bağlıdır. Marketagent anketinden her ankete göre değişen çok sayıda puan kazanabilirsiniz. Anket süresi ne kadar uzun olursa, tamamlandıktan sonra kazanılacak puanlar o kadar yüksek olmaktadır.

Son yazımız ilginizi çekebilir: ”HTC’nin Metaverse Telefonunun Çıkış Tarihi Ertelendi!” Tıklayarak okuyabilirsiniz.

Anketlerin çoğu birkaç dakika uzunluğundadır, ancak bazen daha uzun anketler de olabilmektedir.

MarketAgent Nasıl Para Çekilir?

Katıldığınız her anketten Marketagent puanı elde ediyorsunuz. Bu puanları takazan pazarında nakit paraya çevirebiliyorsunuz. Takas pazarı seçeneğinde para çekme yöntemini seçiyorsunuz. Şuan için Skrill, Paypal ve Wise yöntemleri ile para çekilebilmektedir. Türkiye’de Paypal ve Skrill kullanılmadığı için paranızı Wise aracılığı ile banka hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Paranızı çekerken hesabınıza ne kadar Türk Lirası geleceğini bu sayfada görebilirsiniz.

MarketAgent ile para kazanma

Referans İle Para Kazanma!

Arkadaşlarınızı platforma katılmaya davet ederek MarketAgent anket kazançlarınızı artırabilmektesiniz. Doğrudan MarketAgent web sitesinden davet gönderme seçeneği vardır. Her tavsiye için 100 puan kazanırsınız. Ancak, bu bonusu ancak arkadaşınız bir ankete katıldıktan sonra alacaksınız. MarketAgent tanıtım afişlerini kişisel web sitenizde de paylaşabilirsiniz ve sitenizden katılan herkes için aynı 100 puanlık bonusu alırsınız. 

MarketAgent Artıları ve Eksileri Nelerdir?

Artıları

  • Referans sistemi ile davet ettiğiniz arkadaşlarınızın doldurduğu her anket başına siz de belli bir miktar puan kazanıyorsunuz.
  • Kayıt işlemi basit ve anlaşılırdır. Sadece birkaç dakika sürebilir ve bu işlemi tamamladığınız için 150 puanlık bir bonus bile alırsınız.
  • MarketAgent ayrıca, yalnızca arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi davet etmekle kalmayıp, aynı zamanda web sitenizde afişlerle platformu tanıtabileceğiniz bir tavsiye programı da sunar. 

Eksileri

  • MarketAgent, en az bir anket tamamlayana kadar para çekemeyeceğinizi şart koşar. Bu, kaydolma bonusunuzu hemen alamayacağınız anlamına gelir.
  • Ülkemizde Paypal ve Skrill kullanılamadığı için, paranızı sadece Wise aracılığı ile banka hesabınıza çekebiliyorsunuz.
  • Bazı MarketAgent inceleme yorumları, özellikle popüler demografik gruplarda değilseniz, sınırlı anket olduğunu vurgular.

Son Düşünceler

MarketAgent kesinlikle meşru bir platformdur ve boş zamanlarınızda ekstra para kazanma fırsatı sunar. Anket hacmini artırmak da dahil olmak üzere çalışmanın gerekli olduğu bazı sorunlar var, ancak sitenin kullanımı çok kolay. 

Sabrınız varsa veya birkaç platformla çalışıyorsanız, MarketAgent ciddi bir değerlendirmeye değer.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar kısmından fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın