1numara.org
TikTok Beğeni Hilesi

Revart Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Gerçek Adı Nedir?

Özellikle Spotify’da çok dinlenen ve şarkılarıyla karşımıza çıkan ama adını bilmediğimiz rapçi Revart kimdir? Revart kaç yaşında, hayatı, aslen nereli, gerçek adı ne ve burcu ne gibi sorular merak ediliyor. Bu makalemizde sizlere merak ettiklerinize ışık olmaya çalışacağız. İşte detaylar..

Revart Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Burcu Ne?

Revart Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Burcu Ne?
Rapçi Revart

2 Eylül 1998 yılında Samsun’da dünyaya gelen rapçi Revart şuan 24 yaşındadır. Burcu Başak olan rapçinin Sefo ile arkadaşlığı bilinmektedir. Sefo ve Revart ikilisi birçok şarkıyı beraber seslendirmiştir. Revart, Hatırla ve Büyük Yeminler şarkıları ile tanınmaya başlanmıştır.

Sefo Ve Revart

Revart ve Sefo ikilisinin 2014 yılında 362Tuzak grubunu kurmuşlardır. Sefo, iyi bir çıkış yakaladı. Revart ise Spotify’de 14 milyonu aşkın dinlenmeye ulaştı. Ancak şuan Sefo kadar popüler olmayı başaramadı. Çok tanınmıyor olsa da şarkıları ile kendine ait kitleyi oluşturan Revart‘ın yakın zamanda yıldızının parlayacağı düşünülüyor.

Şarkıları

Müzik piyasasına Hatırla şarkısıyla çıkan rapçinin bu şarkısı Youtube’da 4milyonu aşkın dinlenmeye ulaştı. Daha sonra Nereye Giderdim, Veda, Üzülme, Madem gibi şarkılarla iyi bir dinlenmeye ulaştı. Son çıkardığı Dayanamıyorum şarkısı ile Youtube’da 1 ay içersinde 1milyonu aşkın dinlenmeye ulaşarak tanınmaya devam ediyor.

Revart Sosyal Medya

İnstagramda Revart kullanıcı adı ile 42k’yı aşkın takipçisi bulunan rapçinin, Twitterda ise Revart362 kullanıcı adı ile 7kyı aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Siz rapçi Revart’ın şarkılarını beğeniyor musunuz? Alttaki yorumlar kısmından fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın